Referenties

Hieronder tonen wij graag een selectie uit de vele tevreden klanten waar wij reeds mochten cateren.

 Agro Businessclub Westland

 Westlandwerk.nl | Selecta Holland BVDB+ | Meer dan telecom 

  Home -Prysmian Draka Cables, Offshore Marine Cable BFOU RFOU NEK606 

               

                       

Klanten aan het woord

Recensie Agro businessclub Westland april 2022

'Voor onze netwerkclub heeft PreZies Catering een schuur omgetoverd tot een goede spreek- en borrelruimte. Dit was helemaal compleet en goed geregeld met enthousiaste bediening en verrassende hapjes. Fijn was ook het meedenken vooraf over het opzetten van de locatie en alle mogelijkheden. Top geregeld!'

 

 

Recensie 40e verjaardag april 2022

Je word maar één keer 40 en na al het coronagedoe wilde ik dit groots en ouderwets vieren met veel gezelligheid van vrienden en familie, leuke muziek, lekker dansen, bijkletsen, lekkere hapjes en genoeg drank! Dit laatste kan je maar aan één iemand overlaten en dat is Purdey van Prezies Catering! De glazen zijn niet leeggeweest! Of iedereen dit de volgende dag nog steeds zo leuk vond, tja.... ;-)

 Ook de aankleding was top geregeld: doeken om de ruimte aan te kleden, ijsbarren, gezellig aangeklede statafels, een mooie bar, kapstokken enz.

 We hebben al meerdere keren feestjes door haar laten regelen en hopelijk gaan er in de toekomst nog vele volgen. Prezies catering is zeker een AANRADER!

 

 

Recensie Kraamfeest september 2021

Op een prachtige zonnige dag in september heeft PreZies Catering ons laten genieten van een mooi feest. Ter gelegenheid van de geboorte van onze dochter gaven wij een kraamfeest. De tuin werd mooi ingericht en de gasten werden in de watten gelegd met heerlijk hapjes en drankjes. Ook voor de kids werd er vanalles geregeld. Van picknicktafels om aan te knutselen tot een tafel met limonade, snoep en chips.

Door de goede hulp van de dames hebben we deze dag een erg gezellig feest gehad. Daarnaast hadden we geen kind aan de kids, want die hebben zich prima kunnen vermaken.

Als je ook van plan bent om feest te geven dan bevelen wij PreZies Catering zeker aan.

Recensie mevrouw Zwinkels september 2021

Voor ons tuinfeest heeft Purdey van PreZies Catering ons geweldig geholpen. Zij wist precies wat er nodig was om het tot een geslaagd feest te brengen. De gehele aankleding, het eten en drinken en de verzorging daarvan door Purdey en haar personeel was perfect. Wij hadden hierdoor geen stress en konden zelf heerlijk genieten van ons feest. Wij kunnen PreZies Catering zeker aanraden!

 

Recensie mevrouw Giezeman 90 jaar september 2021

Dames en heren,

Het verheugt mij u te kunnen mededelen dat op de dag waar ik vier maanden naar heb uitgekeken, alles prima orde is verlopen. Er was goed contact tussen de verantwoordelijken en ik heb alles over me heen laten komen. Het liep als een trein! Niets dan goeds over de bediening en verzorging. Heel veel succes en daar waar mogelijk zullen wij reclame voor u maken.

Recensie van Unicum Freesia:

Pas 10 dagen vóór het evenement nam ik contact op met Prezies. Zo kort dag was geen enkel probleem! Ons evenement was kleinschalig (35 personen). We wilden graag een brunch met diverse broodjes en drankjes. Drie uur voor aanvang wilde ik wat extra broodjes erbij bestellen en dat werd nog keurig geregeld door Purdey, waardoor wij minder zorgen hadden en alles aan Prezies konden overlaten. Ruim op tijd waren ze er met de vrachtwagen en zetten alles netjes klaar. Er werd heerlijk gegeten van de broodjes. Op de geschatte eindtijd kwam Purdey terug om alles op te ruimen, maar zag dat het evenement nog in gang was. Heel discreet ging ze weer weg en kwam later terug. Dat was prettig, want het staat zo ongezellig als er al wordt opgeruimd en de gasten er nog zijn. We waren erg tevreden over het contact, de netheid en uiteraard waren de broodjes heerlijk!! Volgende keer bellen we Prezies weer!

Tamara van Oppenraaij


Recensie van QuaLily:

Qualily heeft de opening van haar bedrijf in de Maasdijk laten verzorgen door Prezies Catering.

Het was allemaal een beetje kort dag en toch top  geregeld.

Als ondernemer weet je niet precies hoe je zo iets het beste kan doen maar door het mee denken van Purdey Zuijderwijk is dit tot een succes gekomen. Als we nog eens een evenement geven zullen we PreZies catering zeker nogmaals vragen.

Raymond Vijverberg